Τιμες

Οι φωτογραφίες είναι από τα λίγα πράγματα από την ημέρα του γάμου σας που διαρκούν για πάντα. Η επιλογή ενός πολύ καλού φωτογράφου γάμου, είναι μια από τις πιο σημαντικότερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε κατά το σχεδιασμό του γάμου σας γιατί οι φωτογραφίες σας είναι αυτό που θ’αντέξει στο χρόνο και θα σας θυμίζει τις ωραιότερες στιγμές σας. Μας αρέσει να δουλεύουμε με ζευγάρια που τους αρέσουν οι όμορφες εικόνες,και τα οποία κατανοούν, ότι η επιλογή ενός δημιουργικού φωτογράφου για τον γάμο τους, είναι πολύ σημαντική.

Οι τιμές εξαρτώνται απο τις επιλογές που μπορεί να κάνει το κάθε μελόνυμφο ζευγάρι ή οι γονείς του παιδιού που βαπτίζεται. Από το πόσοι φωτογράφοι και εικονολήπτες θα εργαστούν, τις υπηρεσίες που θα παρέχουν,και τα προϊόντα που θα παραδοθούν. Οι τιμές στο Studio Photoworks ξεκινούν απο τα 900 € για το γάμο και από τα 400 € για τη βάπτιση και μπορούν αυτές οι τιμές να διαμορφωθούν ανάλογα με τις επιλογές των υπηρεσιών και των προϊόντων. Υπάρχουν επιλογές με έναν φωτογράφο και έναν εικονολήπτη που καλύπτουν τα βασικά, ή προτασεις με 1400 € που περιλαμβανουν προϊόντα και υπηρεσίες που καλυπτουν τις απαιτήσεις των μελόνυμφων ζευγαριών και επιλογές με 2 ή περισσοτερους φωτογράφους και εικονολήπτες που θα κάνουν την πιο σημαντική σας μέρα να μείνει αξέχαστη μέσα από τις εικόνες μας. Θα χαρούμε πολύ να επισκεφθείτε το χώρο μας για να κάνουμε μαζί το πλάνο του δικού σας γάμου ή βάπτισης και να αποθανατίσουμε τις πιο όμορφες στιγμές σας!

Για τιμές γάμου ή βάπτισης που περιλαμβάνουν άλμπουμ μη διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζι μας για να δείτε στο χώρο μας άλμπουμ και πολλά ακόμη προϊόντα και να κάνουμε μαζι το πλάνο για τις πιο όμορφες στιγμές σας!

Επικοινωνήστε μαζι μας!