ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Σήμερα, μου δίνει ατελείωτη χαρά και ικανοποίηση το να μπορώ μέσα από τις φωτογραφίες μου να κάνω τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε ευτυχισμένους. Νιώθω πολύ όμορφα όταν διαπιστώνω πως με την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, ανταποκρίνομαι στις προσδοκίες τους και με αγαπούν γι’ αυτό που είμαι.

Έχω σπουδάσει φωτογραφία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχω εργαστεί από το 1993 και για 6 χρόνια στον τομέα του φωτορεπορτάζ και στη συνέχεια το 1999 ίδρυσα το δικό μου στούντιο φωτογραφίας, το οποίο διατηρώ μέχρι και σήμερα στην οδό Ν. Πλαστήρα 15, περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης. Είμαι μέλος στις μεγαλύτερες φωτογραφικές κοινότητες, όπως οι SWPP, WPPI, PWS, στις οποίες έχω και πολλές διακρίσεις. Επιπλέον, έχω μία διαρκή και μακροχρόνια συνεργασία με περιοδικά μόδας ευρείας κυκλοφορίας, τα οποία κάθε εβδομάδα φιλοξενούν φωτογραφίες μου. Έχω διδακτική πείρα στον τομέα της φωτογραφίας, καθώς έχω θητεύσει για 2 περιόδους (2016 και 2017) ως καθηγητής φωτογραφίας στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

  • Η φωτογραφία για μένα είναι αγάπη.

  • Με το κάθε ζευγάρι να κρύβει τη δική του μαγεία, δημιουργώ εικόνες με συναισθήματα που αφηγούνται όλα όσα συμβαίνουν εκείνη τη μέρα, πάντα με οδηγό την έμπνευση, την αισθητική και τα συναισθήματα.

  • Με μια επιθυμία για την ομορφιά και την κομψότητα, θα είμαι διακριτικά εκεί, στο παρασκήνιο, να φωτογραφίζω όλες εκείνες τις μικρές και μεγάλες στιγμές της ημέρας και να καταγράψω με το φακό μου την ιστορία σας, την αγάπη, την τρυφερότητα και τις συγκινήσεις, έτσι ώστε οι αναμνήσεις να παραμείνουν στο χρόνο.

  • Και κάτι τελευταίο, ονομάζομαι Φάνης Μίμης και είμαι ο director photographer του Photoworks wedding photography.

Fanis Mimis wedding photography
SWPP member PWS Elite member
15 Plastira str. 54250 Thessaloniki Greece
Tel. +302310840667 mob.+30 6947.79.1000