Γρηγόρης & Μίνα

Ο γάμος του Γρηγόρη και της Μίνας είχε όλες τις ομορφιές που μπορεί να χαρακτηρίσουν ένα γάμο ονειρικό. Το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί στη γραφική εκκλησία της νέας Ραιδεστού όπου ο χώρος στολίστηκε διακριτικά και όμορφα στους τόνους του λευκού και του πράσινου και ανέδειξε τη φυσική ομορφιά του τοπίου. Αγαπημένοι φίλοι βρέθηκαν στο σπίτι της νύφης και με την εξαιρετική διάθεση τους έκαναν τη νύφη χαρούμενη σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της. Ο γαμπρός έχοντας στο πλευρό του ,τους αγαπημένους του φίλους ντύθηκε με ένα μπλε κοστούμι όπου του έδωσε ένα απαράμιλλο στυλ και κομψότητα. Ως φωτογράφος γάμου δύσκολα θα ξεχάσω τη μέρα του γάμου τους. Το σκηνικό στην αυλή της εκκλησίας ήταν μοναδικό, και ο στολισμός δημιούργησε πολύ ωραία αύρα σε στους καλεσμένους και στο ζευγάρι.
Η δεξίωση του γάμου τους πραγματοποιήθηκε σε γνωστό χώρο δεκιώσεων στην περιοχή του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης. Το πάρτι ξεκίνησε κόβοντας το ζευγάρι τη γαμήλια τούρτα και συνεχίστηκε στους ρυθμούς της μουσικής με έντονο χορό και πολλή διασκέδαση.
Την μεθεπόμενη μέρα με το ζευγάρι ,είχαμε μία πολύ καλοκαιρινή και ρομαντική φωτογράφιση με φόντο το μπλε της θάλασσας και το πράσινο των πεύκων. Περπάτησαν χέρι-χέρι στην αμμουδιά, μοιράστηκαν μαζί μας μοναδικές και ευτυχισμένες στιγμές που θα μείνουν για πάντα μέσα από τις φωτογραφίες του γάμου τους.