Θοδωρής & Ζωή

Με τον Θοδωρή και την Ζωή γνωριστήκαμε καλύτερα όταν κάναμε μία φωτογράφιση pre wedding ένα μήνα πριν το γάμο τους στην περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης. Η φωτογράφιση αυτή πιστεύω ήταν πολύ σημαντική για να μπορέσει να αναπτυχθεί αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ μας κάτι που προσπαθώ να κάνω με όλα τα ζευγάρια και βέβαια με τις φωτογραφίες αυτές μπορεί να δημιουργηθεί (όπως και δημιουργήθηκε) ένα πολύ όμορφο και ζωντανό βιβλίο ευχών. Την ημέρα του γάμου η προετοιμασία του Θοδωρή έγινε στο δικό του σπίτι στην στο Κλειδί Ημαθίας όπου φόρεσε ένα εξαιρετικής επιλογής κουστούμι που τον έκανε πολύ κομψό. Η Ζωή στην δική της προετοιμασία, περιτριγυρισμένη από την make up artist, τον κομμωτή και τις φίλες της, ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακή, χαρούμενη, και ευτυχισμένη. Παραδοσιακή ζωντανή μουσική συνόδευσε το γαμπρό και τη νύφη στην εκκλησία, θέαμα που ξεσήκωσε τους καλεσμένους χαρίζοντας τους μεγάλα χαμόγελα, και οι φωτογραφίες απέκτησαν βαθύτερο νόημα με τη συνάντηση του γαμπρού και της νύφης μπροστά από την πόρτα της εκκλησίας. Το μυστήριο ξεκίνησε και κύλησε με πολύ έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού. Ήταν μία μοναδική στιγμή για τους δυο τους και αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες του γάμου τους.
Στη δεξίωση του γάμου τους η ποντιακή λύρα και το τύμπανο είχαν την τιμητική τους και ξεσήκωσαν τους καλεσμένους που χόρευαν ως αργά. Η χαρά όλων ήταν έκδηλη και έκανε το ζευγάρι και τους φίλους να χορεύουν μέχρι το πρωί.
Η after wedding φωτογράφιση του Θοδωρή και της Ζωής έγινε μία επόμενη μέρα της τελετής του γάμου. Συνδυάσαμε το δάσος, τη θάλασσα, την αγάπη τους, τον έρωτα τους και έτσι όλα ξεδιπλώθηκαν εύκολα μπροστά στο φακό σε μία ρομαντική φωτογράφηση που απολαύσαμε πολύ όλοι.